En yeni ve güncel Film Sitesi

31 Ara 2019
Filmci BABA

Herkes iyi bir sitede internetten film izlemek istemiştir. İşte size tam aradığınız türde güzel bir film sitesi sizlerle. Filmcidayida neler mi var ? Ne isterseniz var örnek verecek olursak bu filmde Filmin ana karakteri Amazon prensesi rolünü Gal Gadot oynuyor. Gal Gadot İsrail asıllı 31 yaşında modellik kariyeri de olan sinemaseverlerin aksiyon filmlerinden tanıdığı bir isim. Wonder Women’dan önce Gal Godat’u yine Warner Bros şirketinin izleyici rekorları kırmış filmleri olan Hızlı ve Öfkeli ile Batman v Süperman: Dawn of Justice de izledik. Evet bunların hepsini hd film izle sitemiz olan dayıdan izledik

Bulundukları galaksinin çok uzak bir köşesinde kimsenin bilmediği ve daha önce ortaya çıkmamış olan çok güzel ve cennet olarak tanımlanabilecek bir bölge olduğunu fark eden koloni gemisi Conenant’ın mürettebatında bulunanlar aslında görünenin aksine bu bölgenin oldukça tehlikeli ve korkutucu bir yer olduğunu fark ederler. Bu bölge için keşfe çıkmak için hep birlikte yola çıkarlar.

2020 filmleri arasında yıldızlar savaşı gibi mükemmel filmlerde mevcut konusu ise Gezegenin bu bölgesinde yaşayan tek canlı ise lanetli Prometheus’un keşfedilmesinden sonra hayatta kalmayı başarmış olan David’dir. Efsane macera ve bilim kurgu filmlerinin yönetmeni olan Ridley Scott beyazperdeye geri dönerek Yaratık Covenant’ın yönetmen koltuğunda oturuyor.Aksiyon, korku ve bilim kurgu dalında çekilen tüm bu filmler 2020 tarihinde gösterime girerek beyazperde de izleyicisi ile buluşacak. Filmin başlıca rollerinde ise Katherine Waterston, Danny McBride, Michael Fassbender, Demian Bichir, Carmen Ejogo, Noomi Rapace, Billy Crudup ve Callie Hernandez yer alıyor.

Yapımcılığını Michael Schaefer, Mark Huffam, Ridley Scott, Walter Hill ve David Giler’in üstlendiği Yaratık Covenant şimdiye kadar çekilmiş serinin devamı niteliğinde olan yedinci filmdir.

Korku Filmleri adresi üzerinden her türlü video içeriklerini bulmak mümkün. En iyi filmler ve en kaliteli görüntü çözünürlüğünü yakalamış görsel içeriklere bu adres üzerinden ulaşabilirsiniz. Üye olarak site üzerine film yüklemeleri yaparak kendi film listenizi oluştururken diğer kullanıcıların ve sitenin yüklediği filmlere sahip olabilirsiniz. Geniş video arşivleriyle eski ya da yeni her konuda çekilmiş video içeriklerini rahatlıkla bulmak mümkün

 

  • Yorumlar
  • Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?