2020 Yılında Vizyona Girecek Filmler

08 Ara 2019
Filmci BABA

2020 yılına girmemize çok az bir süre kaldı. Hollywood‘un büyük stüdyoları 2020 filmlerini birer birer duyurmaya başladı.2020 yılı unutulmaz bir sinema yılı olarak kabul edilebilir.Hazırladığımız listede çok güzel vizyona girecek 2020 filmleri bulunmamaktadır.Beyaz perdede gösterime girmesi beklenen 2020 filmlerini siz değerli Filmci BABA ailesine hazırladık.2020 yılına damga vurması beklenen ve en çok izlenmeyi, en çok hasılatı getirecek filmlere göz atmanızı tavsiye ederiz.2020 filmlerini izlemek için önce bu sayfaya bakmanız rica olunur.İşte o filmler;

 

1- AVATAR 2

Avatar 2 Film Konusu; Avatar filminin devam halkasında, James Cameron‘un yaratmış olduğu öykü evreninin geçmişine iniyor hem de sınırları oldukça genişletmeyi hedefliyor.Dünya çapında en çok geliri elde eden ve halen rekoru elinde tutan Avatar filmi, kendisinin devam filmi olan Avatar 2 ile birlikte kendi rekorunu yenilemesi bekleniyor.

2-Bad Boys 3

Bad Boys 3 Film Konusu; Uyuşturucuya savaş açmış, iki polisin hikayesi. Mike Lowery ve Marcus Burnett, narkotikten sorumlu olan iki polistir. Mike Lowery, orta yaş krizinin etkileri ile baş etmeye çalışırken, Marcus Burnett polis müfettişi olarak kariyerine devam etmektedir.Bu iki polis, uyuşturucu baronu olan Armando Armas’ın peşine düşer. Armando’yu yakalamak pek de kolay değildir.Baronun peşinde olan ikili, zorlu bir maceraya sürüklenir.Çılgın ikili 3 filmi 2020 yılında vizyona girecek filmlerden biri. Will Smith ve Martin Lawrence seriyi devam ettiren oyuncular olarak göze çarpıyor.

 

3- Barbie

Barbie Film Konusu; Kız çocuklarının en çok sevdiği bebek oyuncaklardan biri olan Barbie, 2020 yılında animasyon filmi olarak karşımıza çıkıyor. Barbie, önceki serilerinde olduğu gibi yine macera peşinde.

 

4- Bond 25

Bond 25 Film Konusu; Serinin 25. filmi olan Bond 25, 2020 yılı içerisinde vizyona girecek filmlerden biri.Serinin son filmi olarak final niteliği taşıyor.Ajan 007 James Bond, maceraya kaldığı yerden devam ediyor.

 

5- Crood’lar 2

Crood’lar 2 Film Konusu; En çok sevilen animasyon filmlerin başında gelen Crood’lar, 2020 yılında serinin devam filmi olarak karşımıza çıkıyor.Crood ailesi bu kez kendileri gibi güçlü bir aileye karşı mücadele içerisinde olacak.

6- Dolittle

Dolittle Film Konusu; 1920 yılında Hugh Lofting tarafından yazılan ”Dolittle” çocuk kitabı sinemaya uyarlanıyor.Tuhaf Doktor John Dolittle’in maceralarını konu ediyor.Hayvanlar ile birlikte yaşayan Dolittle, hem dostlarını tedavi ediyor hemde onlarla iletişim kurabildiğini iddia ediyor.Filmin başrol oyuncusu ise Robert Downey Jr. olmuştur.

 

7- Free Guy

Free Guy Film Konusu; Açık dünya oyunu olan Free City‘de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden bir  banka memurunun gerçeküstü hikayesi.Bilmediği bir dünyanın içerisinde bulunan  Free Guy, hayatta kalabilmek için neler yapabileceğini öğrenmek zorundadır.Filmin başrol oyuncusu Ryan Reynolds olacak.

 

8- G.I Joe 3

G.I Joe 3 Film Konusu; Kobra grubu tehlikeli bir silahı ele geçirince, G.I Joe ekibi onlara karşı koyabilmek için tekrar göreve çağrılır.

 

9- Godzilla vs Kong

Godzilla vs Kong Film Konusu; Dünya’nın en büyük iki canavarı olarak gösterilen Godzilla ve Kong, bu iki devasal canavarın savaşını seyredeceğiz.Bundan uzun süre önce çekilen filmde, iki canavar arasında savaşı kazanan olmamıştı.Fakat bu 2020 yapımı Godzilla vs Kong filminde bir kazanan olacağı söyleniyor.

 

10- Hızlı ve Öfkeli 9

Hızlı ve Öfkeli 9 Film Konusu; Dom ve ekibi zorlu bir süreci atlamış, belanın kendilerinden uzak kalmayacağını ve geri döneceklerini biliyorlardır.Serinin 9. filminde Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Tyree Gibson gibi isimlerle devam edilmektedir.

11- Jungle Cruise

Jungle Cruise Film Konusu; Kaşif olan Lily Houghton, yeni bir görev için hazırdır.Efsaneye göre Amazon‘da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve onu açmanın anahtarı ise ok ucudur. Lily, ok ucunu bulunca hikayenin gerçek olup olmadığını kontrol etmek için vakit kaybetmeden harekete geçer. Lily’nin öncelikle nehirde bulunan bir geçide geçmesi gerekir.Bu yüzden Frank adındaki bir kaptanla görüşme yapar.Kaptan bu yolculuğun tehlikeli olduğunu söyler fakat Lily dinlemez. Lily, Kaptan Frank ile birlikte Amazon ormanlarında (Jungle Cruise) büyük bir maceraya yolculuk yapar.

 

12- Black Widow

Black Widow Film Konusu; Yenilmezler ekibinin üyesi olan Black Widow (Karadul) son olaran End Game filminde kendini ruh taşı için feda etmiş ve ölmüştü.2020 yılının içerisinde  yayınlanması planlanan Black Widow filmi geçmişi mi yoksa End Game filminden devamını çekecekler bilemiyoruz.2020 yılı filmleri içerisinde en çok beklenenlerden bir tanesi olarak göze çarpıyor.Ayrıca ”Black Widow” karakterini yine Scarlett Johansson canlandıracak.

 

13- Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Quinn

Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Quinn Film Konusu; Yırtıcı Kuşlar, bir mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için mücadele verecek. Harley Quinn, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel ile güçlerini birleştirerek, kaçırılan kızı Black Mask‘ın elinden kurtarmaya çalışacaklar.

 

14- The King’s Man

The King’s Man Film Konusu; Tarihin en kötü tiranları ve suçlu zihinleri, milyonlarca kişinin yok olabileceği bir savaş planlamak için bir araya gelir. Kings Man ise onları durdurmak için zamana karşı yarışmalıdır.

15- Mulan

Mulan Film Konusu; Kadınların yalnızca çocuk doğurup, kocasını mutlu etmek için var olduğunu düşünülen bir çağda, Mulan  seçenekleri konusunda pek mutlu değildir.Çin İmparatoru, her bir ailenin bir erkeğinin, ülkeyi Kuzey istilacılarına karşı korumak için İmparatorluk Ordusunda görev yapması gerektiğine dair bir karar verdiğinde, onurlu bir savaşçının en büyük kızı olan Mulan, hasta olan babasının sağlığı için korktuğundan, onun yerine erkek kılığına girerek, savaşa katılır. Hua Jun isminde ortaya katılan Mulan, her adımında içindeki güçten faydalanması ve gerçek potansiyelini benimsemesi gerek zorlu bir mücadeleye ve destansı bir yolculuğa adımını atıyor.

 

 

 

 

  • Yorumlar
  • Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?